ingredienser

Oppskrifter som inneholder salt

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 40 minutter

    Muffins er alle glad i. De behøver ikke bare være søte og gode. Med chili og valnøtter blir de enda bedre. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Scones med havregryn smaker fortreffelig. De lager du enkelt selv. Etter 15 minutter i ovnen er de klare. Her oppskriften.

  • 20 minutter

    Denne burgeren med smak av varmere strøk er skikkelig retro. Lag den på en ny måte og du får grillet hawaiiburger. Enkel oppskrift.

  • 30 minutter

    Det er det bakte eplet med blåmuggost som gjør sommerkotelettene til noe mer. Oppskriften får du her.

  • 40 minutter

    Dette er en fantastisk god rett. Helstekt smørflyndre egner seg meget godt som søndagsmiddag eller når du har lyst på noe veldig godt.

  • 20 minutter

    Dette er en omelett som er veldig god til lunsj. Brokkoli, spekeskinke og ruccola setter en ekstra spiss på den.

  • 30 minutter

    Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.

  • 30 minutter

    Mange elsker hollandaisesaus Her får du oppskriften på hvordan du lager den klassiske varianten.

  • 20 minutter

    En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.

  • 40 minutter

    Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør. Her er oppskriften som du vil elske.

  • 30 minutter

    Det finnes mange ulike oppskrifter på plukkfisk. Denne utgaven er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Supper som smaker skikkelig er alltid populært. Lager du en stor porsjon har du suppen over flere dager. Denne suppen kan helt fint lages uten kjøtt.

  • 40 minutter

    Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer ypperlig på koldtbordet.

  • 40 minutter

    For mange er torsk toppen av lykke, og det er ikke rart når du får den servert slik som her med søtpotetpuré og asparges.

  • 30 minutter

    Denne oppskriften med saftig biff og med epler som ikke er så snille som de kan høres ut, blir en hit. Den er proppfull av smak.

  • 30 minutter

    Med de kraftige smakene passer Raita veldig bra til Indisk kylling tandoori.

Forsiden akkurat nå
At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter på fårikål

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en skikkelig retro-rett til middag i dag
Dagens rett

By på en skikkelig retro-rett til middag i dag

Det blir full fest selv på en tirsdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk. Som serveres kokt med gulrotstuing og bacon

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lammestek får du ekstra mye skryt av
Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av

Lammestek er selvsagt i lammesesongen. Denne oppskriften har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.

Les hele saken